Týdenní menu

23/04/2018 - 27/04/2018
Pondělí
Polévky
Cibulová polévka se zapečeným sýrovým toastem
35 CZK
Hlavní chod
Anglický roastbeef na variaci listových salátů s bylinkovým dipem a olivovou ciabattou
115 CZK
Linguine s kuřecím masem a kari omáčkou zjemněnou smetanou
109 CZK
Smažený květák s vařeným petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou
98 CZK
Úterý
Polévky
Moravská zelná polévka s pikantní zauzenou klobáskou
35 CZK
Hlavní chod
Ledový salát s trhaným lososem, vařeným vejcem, olivami, červenou cibulí, medem a koprovým dresinkem
125 CZK
Pečený krůtí plátek na chilli, sušených rajčatech a rozmarýnu s gratinovanou polentou
109 CZK
Pečené kuře s dušenou rýží a okurkovým salátem
98 CZK
Středa
Polévky
Chřestový krém s máslovými krutony
35 CZK
Hlavní chod
Králičí ragú s kořenovou zeleninou, žampiony a bramborovou kaší
125 CZK
Italské risoto s chorizem (tradiční španělský sušený salám), rukolou a parmazánem
109 CZK
Jablková žemlovka s tvarohem, zapečená se šlehaným sněhem
98 CZK
Čtvrtek
Polévky
0,33 l
Slepičí vývar s masem a nudlemi
35 CZK
Hlavní chod
Kuřecí steak s kostí podávaný s bulgurem a bylinkovou omáčkou
115 CZK
Sekaný karbanátek z mletého masa a kapusty s mačkaným pažitkovým bramborem
109 CZK
Segedínský guláš z vepřové krkovice s paprikou a kapkou smetany, domácí houskový knedlík
98 CZK
Pátek
Polévky
Jarní zeleninový krém
35 CZK
Hlavní chod
Smažené medailonky z vepřové panenky s jarním bramborovým salátem
115 CZK
Spaghetti s bazalkovým pestem, cherry rajčátky, červenou cibulkou a parmazánem
109 CZK
Kachní játra na slanině s divokou rýží
98 CZK